Καλέστε στα τηλέφωνα μας

Υπηρεσίες Απολύμανσης - Απεντόμωσης - ΜυοκτονίεςΑπεντόμωση

Η Απεντόμωση αφορά την καταπολέμηση εντόμων σε οποιοδήποτε χώρο. Πραγματοποιείται με σκευάσματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εγκεκριμένα από το ΥΠ.Α.Α.Τ.

Απολύμανση

Η Απολύμανση αφορά την καταπολέμηση μικροοργανισμών (μύκητες, βακτήρια, ιοί κ.α.). Πραγματοποιείται  με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού (fogger).

Μυοκτονία

Η Μυοκτονία αναφέρεται στην καταπολέμηση των τρωκτικών. Με την συγκεκριμένη εφαρμογή εξοντώνονται τα τρωκτικά που υπάρχουν σε ένα χώρο, ενώ παράλληλα ο χώρος συνεχίζει να προστατεύεται από αυτά.

Απόσμηση

Πρόκειται για εργασία όπου με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού και σκευασμάτων, εξαφανίζονται οι δυσάρεστες μυρωδιές από κλειστούς χώρους.

Φιδοαπώθηση

Στην εργασία της φιδοαπώθησης με τη χρήση ειδικών απωθητικών σκευασμάτων, επιτυγχάνεται η αδυναμία πρόσβασης των ερπετών σε ένα χώρο.  

Απώθηση Πτηνών

Στην συγκεκριμένη εφαρμογή τόσο με μηχανικά όσο και με χημικά μέσα, απομακρύνονται τα πτηνά από χώρους όπου δε μας είναι επιθυμητή η παρουσία τους.

Απεντόμωση  Τροφίμων

Στο ιδιόκτητο απεντομωτήριο μας απεντομώνονται όλα τα τρόφιμα τα οποία προσβάλλονται από παράσιτα όπως όσπρια, άλευρα, ζυμαρικά κ.α.

Αρωματισμός Χώρων

Επιλέξτε το άρωμα που ταιριάζει στο γούστο σας, μέσα από μία τεράστια ποικιλία επαγγελματικών αρωμάτων, που διαθέτει η εταιρεία μας.

 Ζιζανοκτονία

Εργασία κατά την οποία καταπολεμούνται με χημικό τρόπο, πάσης φύσεως ανεπιθύμητα φυτά, σε διάφορους χώρους όπως οικόπεδα, αγροτεμάχια, αυλές, κ.α.